stamp-2

Kniha Nejsi na to sama

Kniha Nejsi na to sama
⚛️Chodí nám tolik krásné zpětné vazby na naši knihu průvodce Nejsi na to sama a my se nepřestáváme dojímat a radovat z každého takového příspěvku. To jen ten hnací motor, který našemu pracovnímu týmu dodává energii do práce a péče, kterou našim Belliskám již 10. rokem poskytujeme.
„Píšu vám s poděkováním – vaše kniha je úžasná! Zvedla mi náladu už v okamžiku, kdy jsem ji přebírala od pošťáka a potom pokaždé, když jsem ji otevřela. Propojit odborné informace společně se zkušenostmi pacientek byl skvělý nápad. Nadšená jsem také z rozsahu témat, která kniha pokryla. Opravdu jsem (ani na internetu) doposud nenašla takto komplexní zdroj informací na jednom místě. Přála bych si, aby měly všechny pacientky možnost tuto knihu prolistovat, protože může pomoci s odstraněním strachu z toho, co bude. Ať už se jedná o očekávaná (a obávaná) vyšetření, léčbu, ale i strach z toho, jak se zapojit zpátky do života (a půjde to vůbec…?). Já už teď vím, že to půjde! A až zase na chvíli tuhle jistotu ztratím, vím, kde ji opět naleznu.“ pacientka s rakovinou prsu, 43 let.
Dekujeme🙏
Pokud vás nebo někoho blízkého potkalo onecmonění karcinom prsu, napište si o knihu na e-mail: nejsinatosama@gmail.com, pošleme vám ji bezplatně. Více informací o ní najdete na našem webu ➡ https://www.bellisky.cz/kniha-pruvodce/