stamp-2
Facebook #167511226719867_2071268789677425

⚛️Mnoho žen, které si vyslechnou diagnózu karcinom prsu, se shodují na tom, že mají největší strach z toho, že přijdou o prsa. Pro mnohé z nich je ztráty prsu nepředstavitelná a nedovedou si představit žít život bez nich (.)(.)➡️(x)(x)!

Přitom většinou tenhle strach nepřichází od sebe samé, ale z vnějších okolností a otázek – strachu z toho, co na to řekne partner, co na to řekne okolí, jak budu vypadat v plavkách, doživotně se budu muset zahalovat…?

Ano, dnešní společnost přisuzuje prsům symbol ženství a dokonalosti vzhledu extrémně velkou váhu. Kvůli tomu je mnoho žen pod velkým stresem a často se třeba rozhodují pod tíhou emocí a strachu z těchto skutečností.

Často tyto ženy v první řadě myslí hlavně na svoje prsa, na svůj vzhled a neberou v potaz závažnost nádorového onemocnění. Rakovina je stále smrtelná nemoc a umírá na ní v ČR ročně okolo 2 000 žen!

Naše nádherná a silná Belliska Verunka onemocněla před svými 35. narozeninami. Chodila pravidelně na kontroly, ale život jí zachránilo SAMOVYŠETŘENÍ, které si prováděla a i přes to, že byla u lékaře v mamo poradně, tak si bouličky našla sama.

Ráda by touto fotografií poukázala na 3️⃣ důležitá poselství.

Tím prvním je fakt, že SAMOVYŠETŘENÍ prsu vám skutečně může zachránit ŽIVOT a také prsa! Pokud se na onemocnění a nádor přijde včas, často se může provést tzv. záchovná operace, o prs nepřijdete a hlavně☝️ nádor je výborně léčitelný!

Na vyšetření DOCHÁZEJTE PŘEDEVŠÍM do akreditovaných screeningových mamocenter, kde mají zkušenosti a provedou vám při vyšetření sonografické nebo mamografické vyšetření! Pokud chodíte na kontrolu a lékař vám pohmatem vyšetří prsa bez zobrazovací metody, nemusí to dopadnout dobře. Ještěže si Verunka prováděla samovyšetření… Seznam akreditovaných center naleznete na www.mamo.cz

Tím nejdůležitějším sdělením je skutečnost, že Verunka, podobně jako mnoho dalších z nás, žije naprosto PLNOHODNOTNÝ ŽIVOT i bez prsou. Léčba u ní zanechala určité trvalé následky, ale se ztrátou prsů se vnitřně vyrovnala a je ráda, že tady může každý další den být pro své dvě děti a svého muže a hlavně sama pro sebe.

Veru je nádherná a obdivuhodná žena ⭐️

Podstatou krásy není dokonalost. Krása vychází z nitra každé z nás a velmi často krása vychází ze sebevědomí, které vzniká hlavně přijetím sama sebe a sebeláskou.

Myslete v první řadě na sebe a na své zdraví, pak tady můžete být pro své blízké a pomáhat druhým.

#mybellisky