stamp-2

Avon linka za zdravá prsa rozšiřuje službu psychologického poradenství

Avon linka za zdravá prsa rozšiřuje službu psychologického poradenství

🎀Avon linka za zdravá prsa rozšiřuje službu psychologického poradenství.

Na bezplatné lince 800 546 546 budou od středy 8. března 2023 volajícím k dispozici naši psychologové již od 15:00 hodin.
Obsahem naší služby je psychologické poradenství v náročné životní situací spojené s diagnózou onkologického onemocnění (rakovina prsu). Tedy primárně zvládání stresu a emocí v této situaci, a také při řešení akutních psychických či vztahových problémů souvisejících s diagnózou, případně návratem nemoci. Součástí není pravidelná a dlouhodobá terapie nebo párová terapie. Není možné se „zamluvit si“ čas psychologa v rámci další středy apod.
Služba zachovává principy osobní důvěry z pohledu sdělování informací o individuálních klientech. Klient může na telefonní lince požádat o plnou anonymitu, tedy nemusí se ani představit.
Pravidelná možnost psychologické podpory po telefonu probíhá každou pracovní středu v měsíci od 15 do 18 hodin. Pokud je linka obsazena, věnujeme se klientům, kteří se dovolali před Vámi. Zkuste to prosím znovu o 30 minut později. Pokud klient zavolá po 17:35, bude směrován na příští středu. Na zmeškané hovory bude voláno v rámci možností zpět daný den v uvedeném čase.
Podrobná pravidla k terapeutickým hovorům najdete zde : https://www.breastcancer.cz/projekty/#projekt-avon
Provo Linky je každý všední den od 10:00 do 18:00 hod.

Avon Linku za zdravá prsa provozuje Aliance žen s rakovinou prsu, o.p.s. a kromě psychologů linku obsluhují proškolené a zkušené pacientky z #mybellisky